четвер, 28 серпня 2014 р.

Дівчина перемогла депутата у суді!

Ольга Нечитайло (Ася) - єдина жінка-командир Майдану, активістка з Володимира-Волинського керувала 10-ма чоловіками, яких вважала побратимами. Була поранена... Хотіла записатися добровольцем на Схід, однак беруть лише жінок із військовими спеціальностями. Вірить у перемогу України і вболіває за своїх друзів, які зараз ведуть боротьбу!




16 березня на одному з міських віче, присвяченому ганебній поведінці депутата міської ради Руслана Мороза, Ольга не побоялася сказати правди і озвучила негативну думку громади про заклад «Метелик», який належить депутату.

Аж згодом Ольга дізналася, що відповідати за сказане буде перед судом. Депутат вимагав від дівчини-сироти 55 тисяч моральної компенсації.

Ось як сама Ольга прокоментувала ситуацію для Gender Channel.ua




Команда каналу вболівала за Ольгу у цім процесі. І раді сповістити, що справедливість
перемогла.

У серпні у Володимир-Волинському міському суді відбулося заключне засідання у справі міського молодіжно-культурного центру «Метелик», який належить депутату міської ради Руслану Морозу до активістки Майдану Ольги Нечитайло.

Дослідивши доводи і аргументи сторін суд вирішив у задоволені позову МКЦ «Метелик» до Ольги Нечитайло відмовити повністю.

Вітаємо Ольгу з перемогою!

Немає коментарів:

Дописати коментар