неділю, 15 березня 2015 р.

ЮЛІЯ ГОГОЛЬ - УКРАЇНСЬКА ЖІНКА, ЯКА РЕАЛІЗУЄ СЕБЕ В ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ПОЛІТИЦІ

Вже більше 7 років Юлія Гоголь проживає у Варшаві та активно реалізує себе у громадській та політичній активності.


Презентація відео з Юлією Гоголь під час навчання жінок-активісток
ВЛАСНИМ ПРИКЛАДОМ, ЮЛІЯ ГОТОВА ДІЛИТИСЯ З УКРАЇНКАМИ

Вона прагне протистояти російському лоббі та представляти інтереси України у Європі. Тому вирішила йти до політики і балотуватися під час виборів.

Власним прикладом, Юлія готова ділитися і з українками. Адже в Україні давно йдеться про недостатню кількість жінок у політиці. Однак для того, щоб жінки йшли в політику, почувалися там впевнено і ефективно працювали, їм потрібна підготовка та підтримка.

ВІДСТАНЬ НЕ СТАЄ НА ЗАВАДІ - ДОПОМАГАЄ ІНТЕРНЕТ

Пані Гоголь вже взяла участь у живому онлайн ефірі "Про вибори у Варшаві з Юлією Гоголь", організованому Media I.C., де у діалозі з гендерною активісткою з України Юлією Гончар, відверто розповіла про свій досвід, про уроки виборчої кампанії. 

Програма вийшла насиченою і накреслила багато тем для подальших розмов. Серед них: 

- підтримка жінок у політиці на законодавчому рівні, 
- врахування гендерної складової під час планування бюджетів, 
- гендерні підходи у процесі партисипативного бюджетування.

Історія Юлії цікава як приклад і для студентської молоді, бо саме зі студенства і почався її шлях у польське середовище. Вишеградська стипендія на навчання в Польщі відкрила їй нові горизонти для самореалізації.

ДОСВІД ЮЛІЇ ГОГОЛЬ ВЖЕ ВИВЧАЮТЬ УКРАЇНСЬКІ ЖІНКИ

Приклад Юлії Гоголь презентовано під час навчання Інтернет-технологіям українських жінок, які прагнуть займатися політичною та депутатською діяльністю.

- Навчання відбулось у місті Херсон у рамках проекту “Від локальних змін до єдиної країни”, - коментує тренерка Юлія Гончар. - Однак я певна, що можливість познайомитися з досвідом українки Юлії Гоголь, яка зараз проживає і займається політикою на дільниці  Białołęka, Warszawa, надихнуло наших жінок і допоможе їм досягати своїх цілей та змінювати громади на краще. 



Саме з таких локальних ініціатив, можуть нарешті розпочатися позитивні зміни і в усій українській політиці!



Немає коментарів:

Дописати коментар